+38 050 82 11 809  +38 050 82 11 809
+38 067 20 10 559  +38 067 20 10 559
+38 063 57 55 975  +38 063 57 55 975
Передзвонити Вам?

Політика конфіденційності

Політика конфіденційності діє для всього сайту skinwood.com.ua.

Якщо у вас є які-небудь питання щодо політики конфіденційності - звертайтесь за телефоном +380 (50) 82-11-809.

 

1.1. Персональні дані Користувача / Покупця обробляється відповідно до Закону України від 01 червня 2010 № 2297-VI «Про захист персональних даних».

Персональні дані Покупців зберігаються в базі даних Продавця за адресою м Трускавець, вул. Данилишиних, 51 кв.1. Особисті дані збираються виключно з метою дотримання вимог, що діють в сфері регулювання податкових відносин, відносин у сфері бухгалтерського обліку та відносин у сфері реклами. Термін зберігання і обробки персональних даних становить 5 років.

 

1.2. При реєстрації на Сайті Користувач надає наступну інформацію: Прізвище, Ім'я, адреса електронної пошти, номер контактного телефону та пароль для доступу до Сайту.

 

1.3. Надаючи свої персональні дані при реєстрації на Сайті, Користувач погоджується на їх обробку Продавцем, в тому числі і з метою просування Продавцем товарів та послуг.

 

1.4. Продавець використовує персональні дані Користувача / Покупця:

для реєстрації Користувача на Сайті;

для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем / Покупцем;

для оцінки та аналізу роботи Сайту;

для визначення переможця в акціях, що проводяться Продавцем.

1.4.1. Продавець має право відправляти інформаційні, в тому числі рекламні повідомлення, на електронну пошту і мобільний телефон Користувача / Покупця з його згоди. Користувач / Покупець має право відмовитися від отримання рекламної та іншої інформації без пояснення причин відмови. Сервісні повідомлення, що інформують Користувача / Покупця про замовлення і етапах його обробки, відправляються автоматично і не можуть бути відхилені Користувачем / Покупцем.

 

1.5. Продавець має право використовувати технологію «Cookies». «Cookies» не містять конфіденційну інформацію і не передаються третім особам.

 

1.6. Продавець отримує інформацію про ip-адресу відвідувача Сайту www. skinwood.com.ua. Дана інформація не використовується для встановлення особистості відвідувача.

 

1.7. Продавець не несе відповідальності за відомості, надані Користувачем / Покупцем на Сайті в загальнодоступній формі.

 

1.8. Продавець має право здійснювати записи телефонних розмов з Користувачем / Покупцем. При цьому Продавець зобов'язується: запобігати спробам несанкціонованого доступу до інформації, отриманої в ході телефонних переговорів, і / або передачу її третім особам, які не мають безпосереднього відношення до виконання Замовлень, відповідно до Закону України від 02.10.1992 року № 2657-XII «Про інформації ».